Απόπειρα κλοπής σιδηροτροχιών στην Έδεσσα

“Εκατό σιδηροτροχιές αξίας -σύμφωνα με τους υπευθύνους του ΟΣΕ- 200.000 ευρώ, φέρεται να έχει αφαιρέσει από τον σιδηροδρομικό Σταθμό Άγρα, συμμορία αποτελούμενη από ημεδαπούς, κατά τις ημερομηνίες 16 και 21 Απριλίου, και 4,6 και 7 Μαΐου.”

Όταν διάβασα την παραπάνω λεζάντα από τα πρωτοσέλιδα των διαδικτυακών εφημερίδων εξοργίστηκα: Μα, επιτέλους, πάλι οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τα σπασμένα; Ούτε την ίδια του την περιουσία δεν είναι σε θέση να προστατεύσει αυτή η ταλαίπωρη επιχείρηση; Σκέφτηκα.

Διαβάζοντας όμως αναλυτικότερα την είδηση, θυμήθηκα ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Κι αυτό διότι ετούτη τη φορά φαίνεται πως η αστυνομία έκανε απόλυτα ικανοποιητικά τη δουλειά της.

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, συνελήφθησαν στην περιοχή “ΛΥΚΑ” Άρνισσας Πέλλας τρεις (συν ένας που αναζητείται) ημεδαποί οι οποίοι, αφού πρώτα τεμάχισαν δώδεκα σιδηροτροχιές, μήκους 18 μέτρων και βάρους 11.600(!) κιλών, χρησιμοποιώντας μια συσκευή κοπής μετάλλων αποτελούμενη από μια φιάλη οξυγόνου με μανόμετρο και μια φιάλη υγραερίου με κόφτη, έκρυψαν τη συσκευή σε παρακειμενο δάσος με σκοπό να γυρίσουν και να αφαιρέσουν τα “κλοπιμαία” και να τα φορτώσουν σε ιδιόκτητα αγροτικά φορτηγά.

Χωρίς αμφιβολία, ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο.

Advertisements

0 Responses to “Απόπειρα κλοπής σιδηροτροχιών στην Έδεσσα”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Αρχείο

Συγγραφείς

Advertisements

%d bloggers like this: